این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

همایش ملی«سالک الی الله» با همکاری انجمن آثار و مفاخر فرهنگی پيش همايش تهران را برگزار کرد

ارسال شده در تاریخ :

پیش همایش «سالک الی الله»با موضوع تبیین سیره و اندیشه اخلاقی، تربیتی و مهدوی آیت الله محمد علی ناصری اصفهانی شنبه 21 مردادماه 1402 با حضور و سخنرانی محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، آیت الله علی اکبر رشاد رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، منوچهر صدوقی سها استاد و پژوهشگر حکمت و عرفان اسلامی،عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و سید محمد مسعود معصومی لاری دبیر همایش ملی«سالک الی الله» در تالار اجتماعات شهید مطهری(ره) انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.

شاخه تهران همایش «سالک الی الله» با حضور و سخنرانی محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، رشاد رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و دیگر بزرگان، برگزار شد.

محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این برنامه تاکید کرد که ما امروز به شخصیت بزرگی مثل آیت‌الله ناصری که نماد معنویت و دین بودند، نیاز داریم، وی افزود: «جوانان باید مفاخری همچون آیت الله ناصری را بشناسند. اگر این افراد به درستی به جامعه معرفی شوند، می‌توانند محل استقرار دل‌های عموم جامعه باشند همانطور که در حیات مادی‌شان ملجا افراد و عموم جامعه بودند.»

سید محمد معصومی لاری دبیر همایش ملی«سالک الی الله» نيز با اشاره به عدم رضایت آیت ‎اله ناصری در برگزاری بزرگداشت در زمان حیاتشان، گفت:«از عواملی که موجب برجستگی و جاذبه شخصیت ایشان شد، شناخت عمیق و درست ایشان درباره خلا معنویت در زندگی جاری‌ بود. ایشان با نگاه نافذ، اثرگذاری بسیار و خیراتی که در زمان حیات و ممات‌شان داشتند اثر و حضوری جدی در مسائل اجتماعی از خود به جا گذاشته‌اند.»

وی تصریح کرد: «توجه سخنرانان این نشست به شخصیت ایشان که هم عارف و هم در مسائل اجتماعی فعال بود، نشان دهنده جایگاه ارزشمند این فقیه برجسته است چراکه آنچه در زندگی آیت الله ناصری جریان داشت، زیست انقلابی بود.»

در این همایش از شیخ جعفر ناصری، فرزند آیت‌اله و استاد حوزه تقدیر شد و صادق آهنگران نیز به مداحی پرداخت. آیت اله تحریری که از بزرگان حوزه تهران هستند هم پیامی تصویری برای این برنامه ارسال نمودند. مشروح اين سخنراني‌ها را در وبسايت همايش دنبال كنيد.

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)