این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

:: اخبار

همایش ملی«سالک الی الله» با همکاری انجمن آثار و مفاخر فرهنگی پيش همايش تهران را برگزار کرد

پیش همایش «سالک الی الله»با موضوع تبیین سیره و اندیشه اخلاقی، تربیتی و مهدوی آیت الله محمد علی ناصری اصفهانی شنبه 21 مردادماه 1402 با حضور و سخنرانی محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود شالویی رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، آیت الله علی اکبر رشاد رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، منوچهر صدوقی سها استاد و پژوهشگر حکمت و عرفان اسلامی،عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و سید محمد مسعود معصومی لاری دبیر همایش ملی«سالک الی الله» در تالار اجتماعات شهید مطهری(ره) انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.

سومین پیش‌نشست همایش سالک الی الله با همکاری جامعه‌ الزهرا (س) برگزار می‌شود

سومین پيش نشست تخصصی همايش سالك الی الله روز یکشنبه بیست و یکم اسفندماه در شهر قم برگزار خواهد شد. سخنران اين نشست حجت‌الاسلام‌ و المسلمین نصوری است و مراسم به صورت آنلاين نيز پخش می‌شود.

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.5.2)